mestro@mestro.nl  /  +31(0)70-3904912
VS26 | Mestro Verpakkingen BV.

VS26

VS26

Ontworpen om CRYOVAC DARFRESH®-film te gebruiken, is de gebruiksvriendelijke VS26 ideaal voor verwerkers die product- / marktontwikkelingswerkzaamheden willen uitvoeren of verpakkingen willen produceren in hoeveelheden die niet geschikt zijn voor automatische verpakkingsapparatuur met een hoog volume.

De VS26 is een halfautomatische machine met voorgevormde trays die offline worden geladen met behulp van een multi-unit steunbakhouder, typisch 10 individuele trays. Met een capaciteit van 1,5 cycli per minuut is het mogelijk om tot 15 verpakkingen per minuut te produceren, afhankelijk van de laadsnelheid van de operator.

De VS26 wordt bestuurd door een veelzijdige PLC die het systeem gebruiksvriendelijk maakt en zorgt voor consistent hoogwaardige pakketten van elke cyclus. De Cryovac® VS26 is eenvoudig te bedienen en uiterst veelzijdig wat betreft de reeks producten en verpakkingstechnologieën die kunnen worden ondergebracht, en is ideaal voor kleine tot middelgrote verpakkingsactiviteiten.

Constructie is eenvoudig en robuust. Alle kritische onderdelen worden behandeld tegen de corrosieve omgeving die vaak wordt aangetroffen in voedselproductie en verpakkingsruimtes. Ontworpen met het oog op ergonomie, veiligheid en hygiëne, is het gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, eenvoudig te onderhouden en voldoet aan alle relevante Europese wetgeving voor veiligheid en hygiëne.