Cryovac® Freshness plus


VOEDSEL VEILIGHEID

 Deze verpakkingsinnovatie maximaliseert de versheid en de smaak van het product gedurende langere tijd, dankzij de gepatenteerde actieve zuurstofbarrière die de groei van micro-organismen remt die bederf veroorzaken. De heldere polymeerverpakking zorgt voor een langere houdbaarheid, uitgebreide distributie en een duurzamere verpakkingsoplossing dan de meeste vergelijkbare opties. Dankzij de flexibele toepassing als afsluitende dekselfolie op gethermovormde verpakkingen, trays, kommen, kopjes en kuipen of als rolzak kunnen zowel foodservice-exploitanten als distributeurs Freshness Plus® gebruiken voor het verlengen van de levensduur van gerookt en verwerkt vlees, kaas, bakwaren, verse pasta en droge voedingsproducten zoals koffie, noten, drank- en bakmixen en snacks.


OPERATIONELE EFFICIËNTIE

CRYOVAC® FRESHNESS PLUS®:
Dankzij de gepatenteerde actieve zuurstofbarrière die de groei van micro-organismen remt die bederf veroorzaken, biedt deze heldere polymeerverpakking een langere houdbaarheid, uitgebreide distributie en een duurzamere verpakkingsoplossing dan de meeste vergelijkbare opties. Verkrijgbaar als rolzakken of als afsluitende dekselfolie op thermogevormde verpakkingen, trays, kommen, kopjes en kuipen. Deze verpakkingsinnovatie maximaliseert de versheid en het product smaak waardoor foodservice-exploitanten en distributeurs een verscheidenheid aan verse en droge voedselproducten kunnen verdelen en organiseren voor een eenvoudigere voedselbereiding.


VERLENGING VAN DE HOUDBAARHEID

CRYOVAC® FRESHNESS PLUS®:
Dankzij de gepatenteerde actieve zuurstofbarrière die de groei van micro-organismen remt die bederf veroorzaken, biedt deze heldere polymeerverpakking een langere houdbaarheid, uitgebreide distributie en een duurzamere verpakkingsoplossing dan de meeste vergelijkbare opties. Deze verpakkingsinnovatie is verkrijgbaar als rolzakken of als afsluitende dekselfolie op thermogevormde verpakkingen, trays, kommen, kopjes en kuipjes en maximaliseert de versheid en het productgehalte. smaak waardoor foodservice-exploitanten en distributeurs een verscheidenheid aan verse en droge voedselproducten kunnen verdelen en organiseren voor minder verspilling.


MERKBOUW

Cryovac® Freshness Plus®
-films zetten de modernste actieve verpakkingstechnologieën in om voedselproducten te beschermen tegen zuurstofinfiltratie en smaakverslechtering. Omdat de actieve barrièretechnologie de microbiële groei remt, minimaliseert of elimineert het de behoefte aan conserveermiddelen om de merkgroei te ondersteunen bij consumenten die op zoek zijn naar gezondere opties.


Sectortoepassingen