Cryovac® Krimpverpakkingen


Cryovac® Krimpverpakkingen voor kaas

Voor kaas

Een doelgerichte verpakkingsoplossing voor kaas, samengesteld uit meerlaags materiaal dat het rijpingsproces bevordert. Deze verpakking is met name geschikt voor kazen met een hoog gasgehalte, waarbij het 'cure-in-the-bag'-concept wordt toegepast, zonder dat de kaas uitdroogt.


Cryovac® Krimpverpakking voor vers vlees

Voor vers vlees 

Een divers assortiment krimpverpakkingen, geschikt voor zowel zachte als zeer harde producten. Vervaardigd uit robuust meerlaags materiaal met een hoge barrière en uitstekende transparantie. Sommige verpakkingen zijn voorzien van overlappende seals, wat de productiviteit verhoogt. Deze verpakkingen bieden krachtige seal- en krimpeigenschappen en kunnen eenvoudig in meerdere kleuren worden bedrukt. Bovendien is er krimpverpakking verkrijgbaar met een handige easy opening.

Flowvac

Het vacuüm krimpverpakkingssysteem is specifiek ontworpen voor gebruik in thermovormtoepassingen.

KENMERKEN

  • Flexibel, krimpbaar materiaal met een hoge barrière
  • Geschikt voor zowel boven- als onderweb toepassingen

Cryovac® Krimpverpakking voor vleeswaren

Voor vleeswaren

Een uitgebreid assortiment krimpverpakkingen geschikt voor zachte tot zeer harde producten. Vervaardigd uit sterk meerlaags materiaal met hoge barrière en een hoge transparantie. Sommige verpakkingen zijn voorzien van overlapbare seals, wat de productiviteit verhoogt. De verpakking beschikt over krachtige seal- en krimpeigenschappen en is eenvoudig te bedrukken in meerdere kleuren. Tevens is er krimpverpakking beschikbaar met een handige easy opening.

 

CRYOVAC® BB3060  Krimpverpakking Bedrukt via Mestro BV. 

Bedrukking is mogelijk voor al onze krimpverpakkingen en folies. Bovendien staan wij klaar om u te assisteren bij het ontwerpen van de bedrukking


Duurzaam  oplossing


Sectortoepassingen