Nieuws


Packforum events 

Datum Event
27 Feb Automation Food
14 & 16 Mei Automation & Digital for Protective
30 Mei Italian Protective Distributors
5 Juni Fluids Open Doors
20 Juni Darfresh
3 Oct BDF, Autowrap lite Launch
7- 10 Oct Medical Open Doors - TBC
18 - 21 Nov HFFS Open Doors

Blog

Liquibox

Bij Liquibox geloven we in partnerschap. We streven ernaar de partner te zijn die uw bedrijf helpt elke uitdaging aan te gaan. Onze passie ligt in het leveren van de verpakkingen die u nodig heeft om de geweldige producten te leveren die uw klanten verwachten.

Lees meer »

Cryovac® Bags on roll

Optimaliseer uw Verpakkingsproces met Cryovac® Bags on RollAls u in de sectoren vlees, gevogelte, vis, groenten of kant-en-klare maaltijden werkt, begrijpt u de noodzaak van efficiënte, betrouwbare en hoogwaardige verpakkingsoplossingen. Daarom presenteren we graag de Cryovac® Bags on Roll dispenser.

Lees meer »

Cryovac® Krimpverpakkingen

Optimale Verpakkingen voor Voedselbehoud: Cryovac® Krimpverpakkingen in de SchijnwerpersIn de wereld van voedselverpakkingen speelt het behoud van versheid en kwaliteit een cruciale rol. Cryovac®, een vooraanstaande naam in de industrie, heeft een reeks innovatieve krimpverpakkingen ontwikkeld, die specifiek zijn ontworpen om de smaak, textuur en houdbaarheid van voedselproducten te behouden. Laten we eens een kijkje nemen naar enkele van hun oplossingen, met de nadruk op kaas, vers vlees en vleeswaren.

Lees meer »