Onze toekomst


Duurzaamheid

Mestro, voortrekker in duurzaam verpakken, streeft naar een wereldwijde leiderschapspositie op het gebied van duurzame verpakkingsoplossingen. Met honderd jaar aan ervaring en diepgaande wetenschappelijke kennis bundelen wij onze krachten. Klanten van Mestro kunnen altijd vertrouwen op eerlijk, nauwkeurig en volledig verpakkingsadvies. Of het nu gaat om een primaire of secundaire verpakking, en ongeacht de positie in de keten, wij beschikken over de benodigde expertise met Cryovac®


Materiaalexpertise

Bij Mestro verenigen we onze materiaalexpertise met creativiteit, wetenschappelijke kennis, onderzoeksmethoden en de nieuwste technologieën met Cryovac®. Het centrale punt van onze inzet is het aanbieden van de meest geschikte en toekomstbestendige oplossingen, zelfs als dat betekent zonder verpakking. Hierdoor blijven we evolueren als een internationale speler en voorloper in kennis en innovatie. Hoewel we bekendstaan om het leveren van hoogwaardige verpakkingen, gaan onze ambities veel verder. Mestro is een veelomvattende organisatie die voortdurend streeft naar vooruitgang en innovatie in verschillende facetten van ons vakgebied.


Onze fundamentele waarden bij Mestro

Als een authentiek familiebedrijf omarmen we bij Mestro essentiële familiewaarden. Eerlijk zakendoen, ondernemen met lef en toewijding staan centraal in onze bedrijfscultuur. Wij zijn doeners, schrikken niet terug voor uitdagingen en bruisen van creatieve ideeën. Duurzaamheid heeft voor ons grote betekenis, evenals professionaliteit. Wat we ondernemen, doen we met vakmanschap, overtuiging en met diep respect voor onze planeet.

Samenwerking is de sleutel. Wij hechten veel waarde aan het samenwerken met collega's, partners en leveranciers. Gezamenlijk ontwikkelen we nieuwe producten en verbinden we partijen in de keten, met als doel gezamenlijk duurzame verpakkingsoplossingen te bieden.

Eerlijkheid staat hoog in het vaandel. Transparantie, openheid, betrouwbaarheid en integriteit zijn voor ons van onschatbare waarde. Onze benadering is direct en oprecht, waarbij we eerlijke zakelijke relaties onderhouden met zowel klanten als leveranciers.

Wij zijn vindingrijk, creatief en oplossingsgericht. Met durf, daadkracht en ondernemingsgeest vinden wij altijd een weg om onze doelen te bereiken, zelfs als dat betekent buiten de gebaande paden treden.

Wij zijn experts. Onze rol gaat verder dan die van productverkopers; wij bieden waarde in de vorm van kennis en advies. Al meer dan honderd jaar is kennis ons meest waardevolle bezit, en dat koesteren wij.