Over ons


De kern 

Als een hecht familiebedrijf koesteren we diepe wortels die bijna honderd jaar geleden zijn geplant. Hoewel we ons erfgoed waarderen, richten we onze blik altijd op de toekomst, specifiek op de volgende generatie. Ons doel is om een duurzame verpakkingspionier te worden in Europa. We streven ernaar een betere wereld achter te laten voor toekomstige generaties. We geloven dat naarmate ons bedrijf groeit, ook de positieve impact op de wereld zal toenemen.


Waarom zaken doen met ons?

Bij Mestro B.V., een authentiek familiebedrijf, hechten we grote waarde aan essentiële familiewaarden. Eerlijk zakendoen en het tonen van durf en toewijding in ondernemen behoren tot onze kernprincipes. We zijn gedreven, schuwen geen uitdaging en bruisen van creatieve ideeën. Duurzaamheid is voor ons van groot belang, en we streven naar professionaliteit: alles wat we doen, doen we met overtuiging en op hoog niveau.


Onze specialiteiten

Bij Mestro combineren we onze materiaalexpertise met creativiteit, wetenschappelijke kennis, onderzoeksmethoden en de nieuwste technologieën met Cryovac®. Onze inzet is gericht op het bieden van de meest geschikte en toekomstbestendige oplossingen. Deze toewijding stelt Mestro in staat om te evolueren als een internationale speler en voorloper in kennis en innovatie. Hoewel Mestro excelleert in het leveren van uitstekende verpakkingsoplossingen, gaat het bedrijf verder dan dat. Mestro is een veelzijdige organisatie die voortdurend streeft naar vooruitgang en innovatie in diverse facetten van het vakgebied.