Cryovac® VS26


Cryovac® VS26

Ontworpen voor het gebruik van CRYOVAC DARFRESH®-film, is de gebruiksvriendelijke VS26 ideaal voor producenten die product- of marktontwikkelingswerkzaamheden willen uitvoeren of verpakkingen willen produceren in hoeveelheden die niet geschikt zijn voor automatische verpakkingsapparatuur met een hoog volume.

De VS26 is een halfautomatische machine met voorgevormde trays die offline worden geladen met behulp van een multi-unit steunbakhouder, meestal met 10 individuele trays. Met een capaciteit van 1,5 cycli per minuut is het mogelijk om tot 15 verpakkingen per minuut te produceren, afhankelijk van de laadsnelheid van de operator.

De bediening van de VS26 wordt verzorgd door een veelzijdige PLC die het systeem gebruiksvriendelijk maakt en consistent hoogwaardige pakketten levert bij elke cyclus. De Cryovac® VS26 is eenvoudig te bedienen en uiterst veelzijdig als het gaat om de reeks producten en verpakkingstechnologieën die kunnen worden ondergebracht. Het is ideaal voor kleine tot middelgrote verpakkingsactiviteiten.

De constructie is zowel eenvoudig als robuust. Alle kritische onderdelen zijn beschermd tegen de corrosieve omgeving die vaak voorkomt in voedselproductie- en verpakkingsruimtes. Ontworpen met aandacht voor ergonomie, veiligheid en hygiëne, is het systeem gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, eenvoudig te onderhouden en voldoet aan alle relevante Europese wetgeving op het gebied van veiligheid en hygiëne.


Belangrijkste kenmerken

  • Machine haalt tot 15 verpakkingen/min
  • Halfautomatische Darfresh® verpakkingsmachine
  • Snel wisselen van productformaat • Gemakkelijk film positioneren en afwikkelen
  • Produceert pakketten met behulp van de hoge temperatuur Darfresh®-proces
  •  Produceert verpakkingen met een lange houdbaarheid

 

Compatibel met 

  • De VS26 is een zelfstandige eenheid en werkt niet in lijn met andere machines

Sectortoepassing