Cryovac® OptiDure™ (ODA)


Cryovac® OptiDure™ (ODA)

CRYOVAC®-merk OptiDure™ (ODA)-zakken helpen u uw impact op het milieu te minimaliseren, omdat ze veel dunner zijn dan thermovormbare materialen. Deze slijtvaste krimpzakken beschermen uw eiwitten goed, voorkomen lekke banden en verminderen lekken. Uw verpakkingen zijn bestand tegen een langere toeleveringsketen met zakken die geen vacuüm verliezen. Dankzij de overlappende sealfunctie is het niet nodig om de zakken handmatig te scheiden, waardoor uw handmatige arbeidskosten worden verlaagd.


Cryovac® OptiDure™ Bags (ODF)

CRYOVAC® Brand OptiDure™-zakken (ODF) verminderen het gewicht van het plastic dat u gebruikt met meer dan de helft en houden uw eiwitten veilig in de hele waardeketen. Bovendien voldoen ze aan de belangrijkste vraag van retailers en recyclers en bieden ze een chloorvrije barrière.


Cryovac®High abusive 

Een speciale (High Abusive) krimpverpakking die al is ontworpen voor scherpe producten. Beschikbaar in diverse diktes, afgestemd op verschillende eigenschappen zoals spare-ribs, lamsrack en vlees met bot.


Zakken met hoge weerstand

Materialen

Een geavanceerde generatie meerlaagse, gecoëxtrudeerde krimpzakken die ontwikkeld zijn voor vacuümverpakking en bestand zijn tegen misbruik, zelfs met verminderde dikte.

Deze zakken zijn compatibel met een breed scala aan vacuümverpakkingssystemen met warmteafdichting, zowel semi-automatisch als volledig automatisch.

Toepassingen voor zowel veelvoorkomend als intensief misbruik zijn onder andere:

  • Vers rood vlees: lamsbenen, botten met been, en sneden in de winkel, evenals Grana-brokken, harde en halfharde brokken die niet vergassen.
  • Gerookt en verwerkt vlees: harde en zeer hard uitgeharde/gedroogde brokken, inclusief terrine en paté.

Duurzaam  oplossing


Sectortoepassingen


Video