Cryovac® BDF

Gepubliceerd op 29 mei 2024 om 11:17

Bescherm en Presenteer Uw Voedselproducten met Cryovac® BDF Wikkelfolies

In de wereld van voedselverpakkingen is bescherming en presentatie van essentieel belang. Cryovac® BDF biedt een reeks innovatieve wikkelfolies die uw vlees, gevogelte en bereide gerechten veilig en aantrekkelijk houden. Ontdek hoe onze oplossingen uw verpakkingsbehoeften kunnen transformeren.

Cryovac® Wikkelfolies: Kracht en Bescherming

Onze Cryovac®-merkfamilie van omwikkelfolies is speciaal ontworpen om te combineren met een bodemlade, wat zorgt voor optimale bescherming van producten zoals gevogelte, gerookt en verwerkt vlees, en diverse bereide gerechten. Deze wikkelfolies bieden uitzonderlijke sterkte en bescherming tegen beschadiging, terwijl de lekvrije sluiting en hermetische afdichting extra stevigheid en veiligheid aan de verpakking toevoegen.

Side-End-Seal Film: Strakke en Duurzame Verpakking

De Cryovac® side-end-seal (SES) omwikkelfolie is een dunne krimpfolie met hoge misbruikbestendigheid, ideaal voor een huiddichte presentatie tijdens de distributie naar detailhandel en consumenten. Deze technologie, ontworpen voor gebruik op eindafdichtingsapparatuur, creëert drie integriteitsafdichtingen voor een vrijwel lekvrije verpakking. Het grotere printoppervlak biedt meer flexibiliteit voor verpakkingsontwerp, waardoor uw productopmaak meer brandingmogelijkheden krijgt.

Barrier Display Film: Hoogwaardige Bescherming voor Bederfelijke Goederen

Onze Cryovac®-barrièredisplayfilm is een meerlaagse, gecoëxtrudeerde polyolefineformulering die uitstekende anticondens-, zuurstof- en aromabarrière-eigenschappen biedt. Ontwikkeld om de integriteit van een breed scala aan bederfelijke producten te beschermen, kan deze film gebruikt worden met elke Cryovac®-omverpakkingstray, waardoor uw producten langer vers blijven en er aantrekkelijk uitzien.

Kenmerken en Voordelen van Cryovac® BDF Wikkelfolies

  • Sterk en Misbruikbestendig: Onze folies zijn ontworpen om vrijwel lekvrij te zijn en bieden superieure bescherming tegen beschadigingen.
  • Eenvoudige Omschakeling: Het systeem is grondig getest en kan eenvoudig worden aangepast op HFFS-machines.
  • Uitstekende Brandingmogelijkheden: De mogelijkheid om de folie te bedrukken biedt geweldige kansen voor branding en productdifferentiatie.
  • Flexibel en Traditioneel Uiterlijk: Het systeem biedt een traditionele, in de winkel verpakte look met een lekvrije sluiting en hoge misbruikbestendigheid.
  • Superieure Optiek en Antifoon: Voor een transparante helderheid, glans en een mooie verpakking.
  • Gebruiksgemak: Opties voor gemakkelijk openen zijn beschikbaar voor een handiger verpakking.
  • Breed Toepassingsgebied: Onze folies zijn pasteuriseerbaar en magnetronbestendig, wat hun gebruiksgemak en veelzijdigheid verhoogt.

Conclusie

Cryovac® BDF wikkelfolies bieden een ongeëvenaarde combinatie van bescherming, presentatie en gebruiksgemak voor uw voedselproducten. Of het nu gaat om gevogelte, gerookt vlees of bereide gerechten, onze innovatieve verpakkingsoplossingen zorgen ervoor dat uw producten vers, veilig en aantrekkelijk blijven voor uw klanten. Kies voor Cryovac® BDF en ervaar de voordelen van superieure voedselverpakkingstechnologie.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.